Normale prijs: € 218,88

Special Price € 196,99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

Snel Overzicht

De Uni 8 radiator biedt veelzijdige toepassingen, maximale flexibiliteit met acht aansluitpunten, economische productie, slimme middenaansluiting, omkeerbaarheid, betrouwbare voorraad,


stevige verpakking en snelle, veilige montage voor renovaties en nieuwbouw.

Huismerk

Details

8 Redenen om te Kiezen voor Uni 8 Radiatoren

Polyvalent De Uni 8 radiator is perfect voor renovaties, nieuwbouw, projecten en openbare gebouwen. Dit veelzijdige verwarmingssysteem dekt alle denkbare toepassingen.

Universeel en Flexibel Dankzij de acht aansluitpunten biedt de Uni 8 radiator maximale flexibiliteit. Afhankelijk van de specifieke situatie of persoonlijke voorkeur, kun je kiezen uit tien mogelijke aansluitingen. Dit maakt renovaties mogelijk zonder leidingen te verleggen.

Economisch Het universele ontwerp van de Uni 8 radiator maakt de productie en distributie efficiënter en de prijs competitiever. De flexibiliteit van de acht aansluitpunten wordt praktisch gratis meegeleverd. Een vaste, rechtlijnige prijs per watt, ongeacht het type, vereenvoudigt de berekening.

Slimme Middenaansluiting De slimme middenaansluiting met een vaste muurafstand van 69 mm zorgt ervoor dat de aansluitpunten vroeg in het bouwproces kunnen worden geïnstalleerd. Plaats de radiator centraal op een muur of tussen twee ramen en bepaal later de hoogte, lengte en het type radiator.

Omkeerbaar De Uni 8 radiator is omkeerbaar, zodat je de thermostaatkop ook links kunt plaatsen. Let op, bij een linkse thermostaatkop is de muurafstand van de middenaansluiting anders.

Uit Voorraad Leverbaar Omdat de Uni 8 radiator andere radiatoren overbodig maakt, richt de distributie zich volledig op dit model, wat leidt tot een ruime en betrouwbare beschikbaarheid.

Verpakking Een stevige verpakking met extra hoekbeschermers voorkomt transport- en werkschade. De voorgemonteerde ontluchter, stoppen en insert zorgen voor maximale tijdswinst. Bevestigingen, pluggen en montagehandleiding zijn inbegrepen voor een zorgeloze installatie.

Snelle en Veilige Montage De unieke J-console met twee clips biedt de keuze voor de snelste of mooiste bevestiging, wat zorgt voor een snelle en veilige montage.

Bijkomende info

Toebehoren Nee
Accessoires Nee
Reeks Nee
Breedte 1200 mm
Kenmerken Geribbelde voorzijde
Type T22 (10cm)
Aansluiting Onderaansluiting / Zijaansluiting
Hoogte 500 mm
Vermogen 1500 tot 2000 Watt
Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Technische fiches

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Thermostatische kraanset UNI 8 VLOER
€ 35,13

Thermostatische kraanset UNI 8 VLOER

Thermostatische kraanset UNI 8 MUUR
€ 35,13

Thermostatische kraanset UNI 8 MUUR