Over Broflam Sanitair en cv webwinkel

 

Broflam is dé webwinkel voor al uw sanitair, centrale verwarming en toebehoren. Vanaf heden kunt u terecht op onze vernieuwde website die hopelijk nog beter zal aansluiten bij uw wensen.

 

Klanttevredenheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons centraal en om die reden werd getracht de site op dusdanige manier te vernieuwen en ontwikkelen zodat u op eenvoudige en gestructureerde manier kunt vinden waar u naar op zoek bent. Op deze manier streven we ernaar om tegemoet te komen aan uw wensen en verwachtingen.  Naar producten toe bieden we u een ruim assortiment van kwaliteitsproducten. Een aantal van onze aangeboden merken zijn: Hans Gröhe, Franke, Junkers, Vasco, Henrad, Henco……

 

Naast een ruim assortiment kunt u bij ons eveneens terecht voor advies . Daar deskundigheid en klantgerichtheid onze troeven zijn, staan we met onze ervaring klaar om u te adviseren en te ondersteunen daar waar nodig. De verregaande technieken en ontwikkelingen zijn belangrijk in het kader van verduurzaming en ecologische denken. Het is essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de implementatie ervan. Als technici met jarenlange ervaring kunnen wij u onze expertise aanbieden op tal van vlakken. Gaande van ….en…..tot ventilatiesystemen en zonneboilers. Kortom onze missie is om vanuit onze kennis u te begeleiden in uw aankoop. Gaande van aankoop van volledige systemen tot toebehoren en accessoires. U kunt bij ons terecht voor gepast advies en een offerte op maat. Op die manier proberen we tegemoet te komen aan uw specifieke wensen zodat u zich volledig kunt toespitsen op andere zaken.

 

Duurzaamheid is een hedendaags aspect en dan gaat het niet enkel over energiebesparing en verduurzaming maar des te meer  over de relatie met en service naar de klant toe. Het is voor ons daarom een evidentie om u te voorzien van het nodige advies en ondersteuning  zowel voor als na de verkoop.

 

Met vriendelijke groeten het Broflam team

Stefaan Brosens & Dave Vantongerloo